Стил тип фигура „триъгълник“: цветни рокли и поли

Преди да вземете дрехи за този вид на фигурата, не забравяйте, че хлабави ремъци и маншет за създаване на обем в областта на раменете, за да се компенсира по-ниската и горната част на тялото.

Такава фигура „триъгълник“ тип дреха, яке, че трябва да бъдат направени в стила на на града и е с дължина не трябва в най-широката точка на на тялото отлична край почиства якета, край с дължина малко под кръста.

интересна яка, ярки аксесоари, привличащи погледа детайли, джобове, пагони, премълчано, ръкави с маншети на тъкани довършителни – всички тези елементи на мода можете да си позволите жена – „круша“.

Облекло за жени с тип фигура „триъгълник“, направени в един от стиловете (военни, Safari, високи, дънки и др ..) обикновена или цветна лен, памук или мека вълна – един модерен гардероб модни неща.
Какво облекло е подходящо за фигура „триъгълник“: блузи, рокляи и блузи

и рокляи в гардероба на една жена – „Круши“ за предпочитане трябва да бъдат оцветени в светли цветове или ярки, контрастни с тъмно дъно.

Погледнете снимката, как да изберете дрехи според фигурата на „триъгълника“ меко трико, шифон, коприна и сатен подчертават женствеността фигура:

Дълги или къси ръкави ризи, тънък, къдри, волани, набори, Coquille, лъкове блузи врата или туники в, бухнали ръкави, крила или ръкав с напоени; баските, колан – всичко това ще определят външния вид на вашия характер.

Какви други дрехи за фигура „триъгълник“ с тесни рамене и дънни твърди рокляи меки с дълбоко V-образно деколте ярки цветове в пастелни или светли ивици с геометрични мотиви и всички видове декоративни повърхности – идеалното решение за градски ансамбъл.

Стил облекло тип фигура „триъгълник“ със снимки: цветни рокли и поли

Такова облекло фигура „триъгълник“, като рокли и дънки, трябва да изберете тихо, черен след сиво, кафяво, тъмно.

Прави от тазобедрените или класически изрязани дънки и рокли трябва да прилепва плътно към хълбоците, не претоварени чанти и други подробности за типовете женски образи в избора на облекло за „Круши“ трябва Styles са избегнати, където крачол стесни рязко след също така, поради това увеличение под визуален бедрото.

Вашите рокли и дънки ще са много прости в дизайна и имат добра, не дават допълнителни количества земя в картината.

пола женски крушовиден тип фигура трябва да е мека, падащи, заставам добро, да се носят ярки цветове за избор на цвят или ярки модели , купони, големи цветя и орнаменти са най-добрият продукт ляво рамо.

Снимка Забележка: най-добрите дрехи за фигура „триъгълник“ – една пернати поли през цялата година, поли, съобразени пристрастия и тези модели, които се простират на дължина на на пода на пода.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published